Fajah Onderzoekt - S02 / E03

#3 Zussen Anne en Esther Vedder

Een passie voor sieraden, de juiste mindset en kracht van manifestatie

In deze derde aflevering gaat Fajah in gesprek met zussen Anne en Esther Vedder. In 2016 hebben Anne en Esther hun sieradenlijn Vedder & Vedder gestart met onderhandse lening. Met een passie voor sieraden, de juiste mindset en de kracht van manifestatie is Vedder & Vedder in korte tijd uitgegroeid tot miljoenenbedrijf. Als kers op de taart staan deze succesvolle zussen dit jaar in de Forbes 40 Under 40-lijst. 

Mis deze inspirerende aflevering niet en abonneer je nu op 'Fajah Onderzoekt' om wekelijks nieuwe inzichten en verhalen te ontdekken over het boeiende terrein van ondernemerschap. Dit seizoen staat garant voor inspiratie, waardevolle lessen en persoonlijke verhalen die je niet wilt missen. #FajahOnderzoekt #ondernemerschap #succesverhalen

Bestel Fajah's nieuwe boek 'Killermindset' hier: https://mkbmshop.com/products/killermindset 

Fajah's Killermindset theater tour 2024: https://www.fayaofficial.com/theater-tour-2024/

Producent: DutchEyeMedia

company logo

Over Fajah Onderzoekt

Tijdens het derde seizoen van mijn podcast, 'Fajah Onderzoekt: Verslavingen', ga ik in gesprek met verschillende experts over dit onderwerp, waaronder: Els van Steijn over de invloed van je familiesysteem op je verslaving, Martin Appelo over de invloed van hechting op je verslaving, Janna Cousijn over alcohol en cannabis en Koen Pieter van Dijk over zijn persoonlijke ervaring met verslaving. 

Luister via ...

Volg ons op ...