Fajah Onderzoekt - S02 / E02

#2 Ondernemer Sander Groet

Founder Mysteryland en founding partner A'DAM Tower

In de tweede aflevering van dit seizoen gaat Fajah in gesprek met ondernemer Sander Groet. In 1993 organiseert Sander als toenmalig student vanuit zijn kamer in het ouderlijk huis de eerste editie van Mysteryland. Na een financieel verlies gaat hij samenwerken met ID&T tot zijn schuld is afbetaald, waarna hij uiteindelijk partner wordt en verschillende bekende festivals organiseert zoals Tomorrowland en Milkshake. Nu is Sander founding partner van de welbekende A'DAM Toren waar hij, zoals hij zelf zegt, letterlijk geld verdient met het verkopen van lucht.

Mis deze boeiende aflevering niet en abonneer je nu op 'Fajah Onderzoekt' om wekelijks nieuwe inzichten en verhalen te ontdekken over het boeiende terrein van ondernemerschap. Dit seizoen staat garant voor inspiratie, waardevolle lessen en persoonlijke verhalen die je niet wilt missen. #FajahOnderzoekt #ondernemerschap #succesverhalen

Bestel Fajah's nieuwe boek 'Killermindset' hier: https://mkbmshop.com/products/killermindset 

Fajah's Killermindset theater tour 2024: https://www.fayaofficial.com/theater-tour-2024/

Producent: DutchEyeMedia

company logo

Over Fajah Onderzoekt

Tijdens het derde seizoen van mijn podcast, 'Fajah Onderzoekt: Verslavingen', ga ik in gesprek met verschillende experts over dit onderwerp, waaronder: Els van Steijn over de invloed van je familiesysteem op je verslaving, Martin Appelo over de invloed van hechting op je verslaving, Janna Cousijn over alcohol en cannabis en Koen Pieter van Dijk over zijn persoonlijke ervaring met verslaving. 

Luister via ...

Volg ons op ...