Fajah Onderzoekt - S01 / E11

#11 Bestselling auteur Shanti Schiks

Leven na narcistische misbruik in relaties

In deze aflevering van de podcast gaat Fajah in gesprek met haar zusje Shanti. Ze delen openhartig hun ervaringen over het verlies van Shanti haar zoontje Elfin en de destructieve relatie met haar narcistische ex-partner die tragisch genoeg hun zoon van het leven beroofde. Fajah deelt ook haar ervaringen met het beëindigen van haar relatie met Patrick en hoe deze gebeurtenis haar diepgaande inzichten heeft verschaft. Dit emotionele gesprek markeert de slotaflevering van de podcast serie 'Fajah Onderzoekt: De Liefde' waarin Fajah haar persoonlijke reis van zelfontdekking en groei afsluit met het vertrouwen dat als de tijd rijp is en de lessen zijn geleerd zij haar ware soulmate zal ontmoeten. 

Bestel hier het boek 'Leven na narcistisch misbruik' van Shanti Schiks: https://www.bol.com/nl/nl/f/leven-na-narcistisch-misbruik/9300000145823132/


company logo

Over Fajah Onderzoekt

Tijdens het derde seizoen van mijn podcast, 'Fajah Onderzoekt: Verslavingen', ga ik in gesprek met verschillende experts over dit onderwerp, waaronder: Els van Steijn over de invloed van je familiesysteem op je verslaving, Martin Appelo over de invloed van hechting op je verslaving, Janna Cousijn over alcohol en cannabis en Koen Pieter van Dijk over zijn persoonlijke ervaring met verslaving. 

Luister via ...

Volg ons op ...