Fajah Onderzoekt: De Liefde - S01 / E11

#11 Bestselling auteur Shanti Schiks

Leven na narcistische misbruik in relaties

In deze aflevering van de podcast gaat Fajah in gesprek met haar zusje Shanti. Ze delen openhartig hun ervaringen over het verlies van Shanti haar zoontje Elfin en de destructieve relatie met haar narcistische ex-partner die tragisch genoeg hun zoon van het leven beroofde. Fajah deelt ook haar ervaringen met het beëindigen van haar relatie met Patrick en hoe deze gebeurtenis haar diepgaande inzichten heeft verschaft. Dit emotionele gesprek markeert de slotaflevering van de podcast serie 'Fajah Onderzoekt: De Liefde' waarin Fajah haar persoonlijke reis van zelfontdekking en groei afsluit met het vertrouwen dat als de tijd rijp is en de lessen zijn geleerd zij haar ware soulmate zal ontmoeten. 

Bestel hier het boek 'Leven na narcistisch misbruik' van Shanti Schiks: https://www.bol.com/nl/nl/f/leven-na-narcistisch-misbruik/9300000145823132/


company logo

Over Fajah Onderzoekt: De Liefde

Waarom trek ik mannen aan die ik vervolgens omverblaas, terwijl mijn diepste verlangen verbinden is? Ben ik bang voor die echte connectie? Wil ik die eigenlijk wel? Durf ik mezelf in de armen van die man te laten vallen of behoud ik liever de controle? Komt het door mijn onveilige hechting en zo ja, wat staat me te doen om het op te lossen? Dit en meer onderzoek ik in mijn podcast 'Fajah Onderzoekt: De Liefde'.

Productie: Vullings Media
Sounddesign: Alitou Music

Luister via ...

Volg ons op ...