Fajah Onderzoekt - S02 / E01

#1 Fajah in gesprek met collega Jim Mulder

Over de start en het verloop van Killerbody

Welkom bij seizoen 2 van de podcast 'Fajah Onderzoekt'. Het belooft een boeiende reis te worden door het rijk van ondernemerschap! We gaan dieper in op de vragen: Wat maakt een ondernemer succesvol? Wat delen ondernemers onderling en wat drijft hen om te streven naar succes?

In de allereerste aflevering van dit seizoen, neemt Fajah je mee op een fascinerende reis door haar eigen ondernemersverhaal. Ze gaat in gesprek met haar collega vanaf het prille begin, Jim Mulder. Jim begon in 2017 als stagiair en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot Operationeel Manager en aandeelhouder van Killerbody.

Luister terwijl Fajah vertelt over de oprichting van Mykillerbodymotivation (MKBM), de obstakels die ze heeft overwonnen en de spectaculaire groei van Killerbody gedurende de afgelopen drie jaar. Al lijkt het van de buitenkant misschien zo, is het geen sprookje zonder hindernissen. Fajah deelt ook openhartig haar missers en leerzame momenten, waardoor je waardevolle inzichten krijgt voor je eigen ondernemersreis.

Mis deze boeiende aflevering niet en abonneer je nu op 'Fajah Onderzoekt' om wekelijks nieuwe inzichten en verhalen te ontdekken over het boeiende terrein van ondernemerschap. Dit seizoen staat garant voor inspiratie, waardevolle lessen en persoonlijke verhalen die je niet wilt missen. #FajahOnderzoekt #ondernemerschap #succesverhalen

Bestel Fajah's nieuwe boek 'Killermindset' hier: https://mkbmshop.com/products/killermindset 

Fajah's Killermindset theater tour 2024: https://www.fayaofficial.com/theater-tour-2024/

Producent: DutchEyeMedia

company logo

Over Fajah Onderzoekt

Tijdens het derde seizoen van mijn podcast, 'Fajah Onderzoekt: Verslavingen', ga ik in gesprek met verschillende experts over dit onderwerp, waaronder: Els van Steijn over de invloed van je familiesysteem op je verslaving, Martin Appelo over de invloed van hechting op je verslaving, Janna Cousijn over alcohol en cannabis en Koen Pieter van Dijk over zijn persoonlijke ervaring met verslaving. 

Luister via ...

Volg ons op ...